Tuesday, October 12, 2010

sod-ba-ro itu perlu..kan sabariah?

bila semua rasa berbaur
maka
kuat hati!
kental mental!
dan
itu suatu keperluan..


kan sabariah?
^_^"



hari yang bersejarah ni memang indah bila dapat bersama dengan tersayang
ohhh
internet tak sama dengan face-to-face
tak boleh peluk cium
kan?
ini bukan pasal tersayang = pakwe
tak
ini pasal family
mungkin tak perlu sambut hari bersejarah siap dengan mercun pop-pop
tapi rasa cukup bila bangun pagi hari bersejarah ni
dipeluk cium dengan mak abah
tak kisah pun dengan air liur basi tu
buat kek sama-sama
makan rambutan sama-sama
ohh sekarang ni..jauh pula dengan mereka...
apa ada hal?
masa ni kan berlalu pantas
see!
dah 21 tahun..
he he he
dari jauh.....sardin mengucapkan
SELAMAT HARI TUA!
;p






mana pergi sardinians?

11 ikan sardin sedang bejoget:

SZ said...

hidup xselalu indah.
kadang2 di hari jadi pon rasa jatuh gedebuk.huhu.
life must go on.
*berapa kali dah sebut ayat ni hari ni*
haha.

tengkiu2.
really appreciate it.
*betul ke eja ni. almaklonglah dah lama xbelajar bahasa inggeris.hehe.

orang jepong kata "kandou shimashita. doumo ne".
translate sendiri lah. hehe.

hidup macam roda,
kadang2 kat atas kadang2 kat bawah.
mungkin time umur 21 kita rasa kat bawah,
tp mana tahu umur dah 24 nanti kita kat atas.
huhu.
ape benda aku merepek ni.
hehe. ape2 pun, tengkiu beri mach!

sardinians busy dengan sisa2 raya la tu.
dok sibuk cari duit tampung duit raya yg bg kat budak2 hari tu.



pergh.. mcm buat entri dah ni haaa..
chow.

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

mon..
aku ingat blog ni dah tade..

tetiba ada entri baru...


mon..

hepi besday...

aku dah pos kek utk kau..

tyme kau tawen nanti kek tu sampai la...


selamat menjalani usia senja mon..

Lya Colours said...

happy birthday sabariah !!!
wish u health, wealth, love hahahaha
love nesti ada yok !
kirim salam bigboss
ngeeee ~ ~

AJ Nismihan said...

Hebat tak hebat la si sabariah nih, sampaikan aLy sanggup buat entri lebeh 50 patah perkataan.
hua ha ha

cik SZ,
selamat menghargai usia mu yang tinggal.
Moga yang lepas itu satu pengajaran buat cahaya pelita kamu pelahan-pelahan meniti lorong hidup yang cukup dengan kejutan hati dan jiwa.
Moga yang berbaki untuk kamu itu bisa bawa naluri kasih kamu pada-Nya dan menghargai detik-detik itu dengan penuh rahmat-Nya.
Alhamdulillah.
Setiap apa yang terjadi itu hikmahnya cukup besar; andai kita ada mata-mata lain yang bisa menilai lebih dari sebuah tafsiran fizikal kan SZ.

kalaupun di ulang tahun kamu kamu jatuh tersadung; jangan sedih sangat.
itu sendiri mungkin satu permulaan ilmu dunia yang berbaki untuk detik hakiki yang lebih baik.
kan belajar dari sakit itu lebih lama lekatnya dari belajar dalam bunga-bunga yang berpelangi wangi indah di saujana hati?

semoga,
ada jalur-jalur warna yang lebih cerah untuk kamu hari ini, esok dan ke syurga kamu.
Insya'Allah.
Ameen

Salam

SZ said...

thanks everyone!

AJ, ayat kamu power.
thanks ye.

:)

aLy said...

^_^"

ahchOng's said...

SELAMAT HARI JADI TUA SETAHUN!
moga2 hang bkn jadi org tua keladi..yiawwww~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hepi birthday sabarimon

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

happy bertambah umur sabariah.. moga senantiasa dilimpahi rezeki..

amin...

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

mekdonel said...

Entry ni worth reading:

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/maher-zain-ni-sunni-ke-syiah.html

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/metafora-sarcacsm-sound-derek-dan.html

Serious!

cikCEPET said...

kamen...!! sgt stuju ini en3 thumbs up..!!

:))