Thursday, November 11, 2010

blog ni ada lagi wei



kadang-kadang rasa payah.
orang lain mungkin lebih payah.

*saje update taknak bagi berkubur blog ni. 

8 ikan sardin sedang bejoget:

aLy A said...

bukan hidup kalau tak payah






uihh hidup lagi blog ni
^_^"

SZ said...

hidup kalau tak payah,
xmencabar la kan?

hahah.

gila r.
blog ni kita je ke yg nk update.
aku rasa nk cekik kamen je skrg.
org yg eksaited sgt buat blog ni dulu.
heh.

aLy A said...

dia kan org penting yang paling busy sekarang ni

kita update la banyak banyak biar nanti pengsan dia nak khatam semua

agagagaga

SZ said...

hahah.
xde masa la weh.
bz!

aLy A said...

oke oke

kita tunggu mereka mereka yang lain update



.................

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aku update skunk gak..

Lya Colours said...

sz rajin update

SZ said...

saje take 5. hehe.
blog aku xupdate2 pulak.