Wednesday, July 14, 2010

searching the light?


"to see the light,
you'll have to reach the darkness first..."
-AkiraKei-



sapa tau apa nama bunga di atas?

9 ikan sardin sedang bejoget:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

perumpamaan tu mcm no pain, no gain..wah..aku pun poyo2 je nk speaking2 jgk..BI pun dpt 6 je.hahaha




tu la sekuntum bunga di gurun sahara kan?

sabariah said...

if i want to skip the darkness?


how?


@_@

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ala..sabarimon..sng je..sediakan lampu sblm hari makin gelap je la..so, sblm gelap ko da nmpak chya kan?

Lya Colours said...

bunga kelapa sawit !!!

kk said...

kalau pakai lampu kalimntang cukup terang tak?

Adeqq said...

hurm.
tiada kejayaan tanpa halangan.
setuju!

^___^

¶A.K.I¶ said...

bunga.... lili ka???

atau.. cempaka..

[da mcm iklan sabun bsh bj lak kat tb]

aLy said...

saba..me too..kalau bley nak skip je the darkness tu..
-,-"



itulah bunga kat pokok buah naga (dragon fruit)
kat umah aku kembang waktu malam je

alvin takda umah harga 8juta said...

sebelum gelap pastikan torchlight ada bateri..
kalau tak lu bergelap juga..


apapun bunga tu wa rasa bunga citra lestari..